Eesti English
 >  Rullbiskviit astelpajumoosiga

Rullbiskviit astelpajumoosiga


02.04.2018 13:16 Finestfood

Põhi:

  • 4 muna;
  • 0,5dl suhkrut;
  • 1,5dl rukkijahu;
  • 1tl küpsetuspulbrit.

Täidis:

  • 200g pakikohupiima (vanillimaitseline);
  • 2dl vahukoort;
  • 1 purk Semu astelpajumoosi.

Kaunistamiseks:

  • Tuhksuhkrut;
  • BioBerry astelpajujahu;
  • Astelpajumarju.

Valmistamine:

  1.  Vahusta munad ja suhkur kohevaks heledaks vahuks. Sega omavahel jahud ja sõelu munavahu peale, sega õrnalt läbi.
  2. Kalla tainas küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile. Küpseta 225-kraadises ahjus 7-8 minutit.
  3. Aseta puhas küpsetuspaberi leht lauale, puista peale veidi suhkrut ja astelpajujahu. Kummuta ahjust väljavõetud biskviit puhtale küpsetuspaberile. Eemalda ahjus olnud küpsetuspaber ettevaatlikult biskviidi küljest. Lase veidi jahtuda.
  4. Täidise jaoks vahusta koor suhkruga, sega juurde kohupiim. Määri põhjale astelpajumoosi, seejärel kata kohupiimakreemiga, jäta pikemad servad veidi katmata.
  5. Keera küpsetuspaberi abil tihedasti rulli ja aseta jahedasse maitsestuma.
  6. Enne serveerimist kaunista tuhksuhkru, astelpajujahu ja astelpajumarjadega.